WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Waxing

Ben jij het ook zat om elke dag te scheren? Of heb jij last van ongewenste haargroei waar je graag van af wil? Kom dan snel langs bij Beauty by Iresh. Onze professionele wax specialisten voeren de behandelingen uit met snelheid, precisie en hygiëne. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij de behandeling op een prettige manier ervaart en met het beste resultaat de deur uit gaat.

 

Waarom kiezen steeds meer vrouwen en mannen voor waxen?

Waxen is de oudste, natuurlijke en meest effectieve vorm van ontharen. Eindeloos scheren kan irritatie en uitdroging veroorzaken. Waxen is DE methode om goodbye te zeggen tegen je scheermesje, pincet of ontharingscrème. Het voordeel van waxen is dat de haartjes snel en effectief vanaf het haarzakje verwijderd worden. Hierdoor geniet je wekenlang van een zijdezachte, haarloze huid zonder ingegroeide haartjes. Na gemiddeld 4 weken komen de haartjes zachter en dunner weer terug.

Wat wordt er met wax onthaard?

Bij ons kun je terecht voor elk deel van het lichaam, van bovenlip tot een full body wax, zowel voor mannen als vrouwen. Wist je dat de meest gekozen waxbehandeling voor vrouwen, de Brazilian wax is? Dit is de meest gekozen behandeling voor een haarvrije bikinilijn, waarbij elke vorm mogelijk is. Bij de mannen is de meest gekozen waxbehandeling op de rug, maar wat ook steeds populairder wordt is de male Brazilian wax.

Zachte huid na elke behandeling.

Beauty by Iresh werkt met een unieke, speciale hot wax. De wax heeft een zijdezachte samenstelling en wordt verwijderd zonder strip. De huid blijft zijdezacht achter en is licht gepeeld. Na het waxen wordt de huid nabehandeld met een speciale lotion voor extra zachtheid. Door de striploze methode is deze wax ideaal voor zelfs de meest gevoelige huid!

Maak nu een afspraak en ervaar een unieke, fijne behandeling, geheel anders dan de standaard waxbehandelingen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.