WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Lips

MICROPIGMENTATIE/ SEMI PERMANENTE MAKE UP LIPPEN

 

SEMI PERMANENTE MAKE UP VOOR UW LIPPEN

Lip pigmentatie zorgt voor verzorgde lippen zonder eerst een lippenstift of lippotlood te gebruiken. De micropigmentatie wordt volgens de nieuwste technieken aangebracht en resulteert in mooie volle lippen en een jeugdige, natuurlijke gezonde blos. Lip pigmentatie geeft een extra accent aan uw lippen. Door het tekenen van de mond kunnen de lippen mooi gevormd worden. Het kan een aanvulling zijn om uw natuurlijke kleur op te frissen of een correctie van de vorm lippen voor meer symmetrie.  Er zijn verschillende technieken om de lippen te verbeteren en de contouren te versterken en te definieren.

 

FULL COLOR LIPS

Bij deze methode worden de lippen volledig gepigmenteerd in 1 kleur.  Het is de ideale methode voor lippen met weinig kleur en creeert optisch vollere lippen. De contouren van de lippen zijn strak, geaccentueerd en de lippen hebben een heldere uitstraling. Ook verkleurde, donkere lippen met ongelijke pigmentatie kunnen met deze behandeling een heldere, neutrale kleur krijgen.

LIP BLUSH

Met deze techniek worden de contouren van de lippen opnieuw versterkt geaccentureerd doordat het verloren natuurlijke pigment hersteld wordt. Eerst wordt er een ultradunne lipliner aangebracht en daarna wordt de binnenkant van de contourlijn met een schaduwtechniek ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek geeft de de lippen een zachte heldere kleur en meer definitie voor een subtiele, natuurlijke uitstraling.

 

DE BEHANDELVORM VOOR UW PERMANENTE LIPPEN MAKE UP
Voor de lipbehandelingen wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt om de juiste resultaten te behalen. De behandelingen bestaan uit 2 sessies met een tussentijd van 6 weken. Door de pigmentlagen langzaam op te bouwen met meerdere sessies wordt het optimale resultaat verkregen. Tijdens de sessies wordt het pigment in lagen aangebracht. Deze techniek zorgt voor een langdurig en mooi strak resultaat, waar u langer plezier van heeft. Doordat de behandeling in meerdere sessies wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst en in overleg- subtiele wijzigingen worden aangebracht.

Pigmentverlies is een natuurlijk proces in onze huid en kan beinvloed worden door factoren zoals UV (zon) en veroudering. Een touch up na 1-1,5 jaar wordt geadviseerd om het pigment mooi en fris te houden en de oneffenheden bij te werken.

 

  • De 1e behandeling duurt maximaal 2,5 uur inclusief intake en voorbereiding.
  • De 1e nabehandeling duurt 1,5-2 uur inclusief voorbereiding
  • De prijs voor de behandeling is € 395,- inclusief de 1e nabehandeling na 6 weken
Geen producten gevonden voor deze selectie.