WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Treatments

Wie al een een tijdje bij Beauty by Iresh komt, weet het als geen ander. Bij Beauty by Iresh ben je verzekerd van een een behandeling met een high end kwaliteit en service.

Beauty by Iresh is opgericht in 2012 door topstyliste Iresh Soekhoe en is inmiddels uitgegroeid tot een exclusieve high end salon met meerdere luxueuze diensten en een academy voor aspirerend stylisten.

Zodra je binnenkomt word je warm verwelkomd en voel je de rust en ontspanning intreden.

Alle behandelingen worden uitgevoerd in uniek ingerichte ruimtes, waarbij privacy en rust de boventoon voeren.

Iresh is een top wimperstyliste en heeft door verschillende opleidingen en internationale trainingen te volgen het hoogste niveau bereikt. Bij Iresh ben je verzekerd van een kwalitatieve behandeling op hoogwaardig niveau waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Zij haalt het beste uit elke behandeling naar boven door haar unieke benadering en inzicht in gezichtsvormen en structuren.

Alle specialisten zijn door Iresh opgeleid, waardoor je altijd verzekerd bent van de high end kwaliteit en service bij Beauty by Iresh.

Het aantal klanten blijft in hoog tempo groeien, naast de vaste klanten die al vanaf het allereerste begin klant zijn geworden.

Wil je iemand verrassen met een fijne behandeling, maar weet je niet welke? Koop dan een cadeaubon en laat hem of haar zelf een mooie behandeling uitzoeken. Wij staan klaar om daarbij te helpen!

 

Boek uw afspraak en tot snel!

There are no items matching the selection.