WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Manicure

Onze CND Manicure Treatment 

Mooie handen maken een verzorgde indruk en geeft jou een zelfverzekerd en mooi gevoel. Bij Beauty by Iresh ben je verzekerd van een complete verzorging van je handen, de nagels en nagelriemen. Aandacht en expertise van de specialisten zorgen voor de mooiste resultaten en gezonde nagels. 

Welke kleuren kan ik uit kiezen?

Je kunt in de salon kiezen uit ruim 300 kleuren in gelpolish van het merk CND Shellac. Van transparant, nude tot dieprood. Of kies voor statement kleuren die lekker opvallen zoals groen, geel of blauw. Waar je ook voor kiest, je hebt altijd de perfect kleur voor elke gelegenheid en mood!

Hoe verloopt de behandeling?

Eerst wordt de oude Shellac verwijderd met wikkels en een verzorgende remover die de nagels verzorgt en niet uitdroogt. Daarna worden de nagels mooi in vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden op een veilige wijze verwijderd. De nagels zijn nu klaar voor het aanbrengen van de Shellac kleur en topcoat. Als laatste wordt de nagelriem gevoed met nagelriemolie en de handen worden extra verzorgd met onze handlotions voor een zijdezacht huidmanicure. 

Hoe verzorg ik mijn nagels na de behandeling?

Na de behandeling heb je bijna geen omkijken naar de nagels. De CND Shellac blijft tot wel 2 weken mooi zitten. Zelf kun je de handen en nagels mooi, stevig en gezond houden door je nagels regelmatig op de juiste manier te verzorgen met de nagelriemolie. Door het gebruik van de nagelriemolie blijven eigens nagels gevoed, zelfs met de Shellac erop. Zo blijven de nagels gezond en heb je ook langer plezier van de CND Shellac behandeling. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij Beauty by Iresh op de eerste plaats.

CND gecertificeerd

Beauty by Iresh is een CND gecertificeerde salon en wij werken uitsluitend met CND producten, zoals de CND Spa en CND Shellac. Naast de behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor opleidingen voor manicure en pedicure in ons opleidingscentrum, de Beauty By Iresh Academy.

Geen producten gevonden voor deze selectie.