WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Facials / Skincare

BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE

 

Beauty by Iresh tilt gezichtsbehandelingen naar een hoger niveau met diverse, voor jou op maat gemaakte, behandelingen speciaal voor jouw huid en huidbehoefte.

  • Signature Medik8 Facial Treatments 
  • G.M. Collin Collagen 90+ Treatment (collageenbehandeling) 
  • G.M Collin Algomask Treatment (gevoelige huid, onzuivere huid, rosasea en roodheid)
  • Peels (anti-aging, Pigmentatie, onzuivere huid)
  • Microneedling Dermapen4 

Wil je een meer specifieke omschrijving van de behandelingen, kijk dan op de prijslijst. Als je dan nog vragen hebt of niet weet welke behandeling jouw huid nodig heeft, neem dan contact op met Iresh voor een persoonlijk huidadvies

Boek uw afspraak

 

Medik8 en G.M. Collin voor alle huidtypes en huidproblemen

Medik8 en G.M. Collin zijn geschikt voor elk huidtype en voor alle huidproblemen waaronder: acne, roodheid (rosasea, couperose), porieverfijning, anti-aging, pigmentatie en herstel.

Medik8 en G.M. Collin behandelingen zijn geschikt voor jong en oud. De hoogwaardige, rijke ingredienten van deze merken zijn een weldaad voor uw huid en zijn extreem verzorgend. Met de producten van Medik8 en G.M. Collin worden verschillende huidproblemen grondig aangepakt met natuurlijke, geconcentreerde ingrediënten. 

Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind om uw behandeling zo effectief mogelijk uit te voeren met de juiste producten en adviezen specifiek afgestemd op de behoefte van uw huid. 

 

Wij kiezen voor Medik8

Beauty by Iresh kiest voor Medik8 producten vanwege de rijke, natuurlijke werkstoffen, waarbij de resultaten direct zichtbaar zijn, huidproblemen effectief worden aangepakt en de werking langdurig zichtbaar blijft. Wij geloven dat een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige resultaten.

Medik8 staat bekend als de eerste 100% groene cosmeceutical en is meervoudig winnaar van de prestigieuze Beauty Astir Award. Medik8 heeft de B-certificering en meermaals de Beauty Astir Award gewonnen.  

Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. De producten zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan. De vervaardiging en verpakkingen van Medik8 zijn 100% recyclebaar en duurzaam.

Medik8 producten zijn:

✔ VRIJ VAN SYNTHETISCHE KLEUREN ✔ VRIJ VAN PALMOLIE
✔ VRIJ VAN KUNSTMATIGE GEUREN ✔ ALCOHOLVRIJ
✔ PARABENENVRIJ ✔ DIERVRIENDELIJK
✔ FTALAATVRIJ ✔ VEGAN

Wij kiezen voor G.M.Collin

G.M. Collin ontwikkelt superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering tot anti-aging voor de rijpere huid. Met G.M. Collin ervaart u ongeëvenaarde resultaten. G.M. Collin is geschikt voor alle huidtypen en huidcondities, dankzij haar erkende expertise en innovatieve ingrediënten.

Alle producten van G.M. Collin zijn volledig gericht op het aanmaken en herstellen van collageen. Met de Botinol, Collagen 90+, Algomask of overige klinische behandelingen halen we maximale resulaten op het gebied van huidverbetering, collageenaanmaak, herstel en hydratatie.

Hollywood heeft ook de rode loper uitgerold voor G.M. Collin sinds 2005. Door vertrouwde salonbehandelingen en producten voor thuiszorg te bieden aan beroemdheden en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor de rode loper, is G.M. Collin een van de voornaamste partners van The Oscars geworden.

G.M. Collin is toegewijd aan het kiezen van duurzame ingrediënten die zijn geproduceerd om de impact op het milieu te verminderen, die herbebossing en gewasbescherming bevorderen en die afkomstig zijn uit rechtvaardige en verantwoorde productieketens. De verpakkingen zijn gemaakt van papier dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC). Alle verpakkingen, ook die van onze salonbehandelingen, zijn volledig recyclebaar.

Bij G.M. Collin, zijn geen van onze eindproducten en ingrediënten getest op dieren en dat zal ook nooit gebeuren.

 

Wij geven huidadvies op maat

Elke huid is uniek en vereist een persoonlijke diagnose door een expert.Onze huidverzorgingsprofessionals bieden jou onze voortreffelijke producten en innovatieve salonbehandelingen voor alle huidbehoeften. Onze hooggekwalificeerde schoonheidsspecialisten zijn opgeleid en getraind om een volledige huidanalyse uit te voeren en het juiste gepersonaliseerde huidverbeteringsprogramma voor jouw huid voor te schrijven.

Wil je meer weten over de behandelingen of een huidadvies? Neem dan contact met ons op of boek een persoonlijk consult met Iresh.

Gun jezelf een moment van ontspanning en kies uit één van onze bijzondere Facial Treatments.  

Boek uw afspraak