WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Gezichtsmassage

GEZICHTSMASSAGE

Deze massage is een weldaad voor het gezicht.

Hoofd, gezicht, nek en decolleté worden gemasseerd, waardoor de spieren kunnen ontspannen en afvalstoffen vrijlaten. Stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen. De massage is uitermate geschikt voor mensen met hoofdpijn- en stressklachten.

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verbetert de huid en gezondheid. Na de gezichtsmassage verlaat je de salon met een gezonde en frisse gloed.

Daarnaast vertraagt een gezichtsmassage het verouderingsproces en zorgt voor een strakkere huid en geeft een verzorgd gevoel. 

 

HOE DAT KAN? 

In het gezicht zitten veel meridianen en acupunctuurpunten. Zachte strijkingen en lichte druk op deze punten zorgt voor minder spanning op uw voorhoofd, slapen, kaak en kruin.

De massage stimuleert aanmaak van collageen en voert afvalstoffen af zodat je minder last hebt van opgezwollen delen in het gezicht, bijvoorbeeld onder de ogen.

 

KENMERKEN: 

Doel: als u even een rustmomentje nodig heeft of bij hoofdpijnklachten

Power: lichte tot gemiddelde druk.

Gemasseerde zones: decolleté, gezicht, hoofd, oren en nek.

Effect: ontspanning, stressvermindering en stimulering van de bloedsomloop. Vertraging van het verouderingsproces en een strakkere huid. Je houdt een verzorgd gevoel en een gezonde gloed.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.