WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Face

MICROPIGMENTATIE/ PERMANENTE MAKE UP SPROETEN

 

Love it or hate it, sproetjes zijn hot! 

Sproeten in het gezicht is een trend die je nu steeds meer ziet in het straatbeeld. Veel vrouwen hebben van nature prachtige sproeten, waardoor ze een jeudige en speelse uitstraling hebben. Sproeten geven het gezicht ook een frisse en gezonde look. 

Ben jij ook verliefd op sproetjes in het gezicht, maar heb jij ze niet van nature mee? Of wil je juist meer sproeten of net op andere plekken? Dan is de behandeling voor sproetenin het gezicht ideaal voor jou! 

Geniet van de semi- permanente make waarbij de sproetjes in het gezicht met natuurlijke vormen gemaakt worden. De behandeling wordt uitgevoerd volgens de nieuwste technieken en pigmenten speciaal voor het gebruik in het gezicht.

Sproeten versterken de natuurlijke schoonheid en expressie van het gezicht. Met sproetjes die semi-permanent zijn, hoef jij je ’s ochtends nooit meer bezig te houden met het bijwerken van je sproeten. Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van sproeten met permanente make up wil ik meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Het doel is om jouw gezicht een frisse, jeugdige uitstraling te geven, waarbij vorm, hoeveelheid, plaatsing en kleur samen wordt bepaald.

Met mijn opleiding, ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.   

VOOR WIE ZIJN PERMANENTE SPROETEN GESCHIKT? Permanente make-up sproeten is een uitkomst voor mensen die:

  • Zichzelf tijd en moeite willen besparen om dagelijks sproeten bij te tekenen.
  • Allergisch zijn voor gewone make-up.
  • Met sproeten accenten in het gezicht willen.
  • Op zoek zijn naar dat extraatje om het gezicht nog mooier en frisser te maken. 

De behandeling duurt maximaal 2,5 uur inclusief intake en voorbereiding. De prijs voor de sproeten behandeling is € 325. Dit is inclusief de 1e nabehandeling na 6 weken.

Voor deel behandelingen gelden andere prijzen.  

DE BEHANDELVORM VOOR UW PERMANENTE MAKE UP SPROETEN

De behandelingen bestaan uit 2 sessies met een tussentijd van 6 weken. Door de pigmentlagen langzaam op te bouwen met meerdere sessies wordt het optimale resultaat verkregen. Tijdens de sessies wordt het pigment in lagen aangebracht. Deze techniek zorgt voor een langdurig en mooi strak resultaat, waar u langer plezier van heeft. Doordat de behandeling in meerdere sessies wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst en in overleg-  subtiele wijzigingen worden aangebracht.

 

SCHOONHEIDSSTIP / BEAUTY MARK

Zijn sproeten net iets teveel voor je, maar wil je wel graag een schoonheidsstipje in het gezicht? Dat is natuurlijk ook mogelijk! 

Een schoonheidsstip staat vaak symbool voor sexy en mooi. Het kan het geozicht net dat beetje extra geven zonder teveel nadruk erop te leggen.

De behandeling duurt maximaal 1,5 uur inclusief intake en voorbereiding. De prijs voor de behandeling is € 75. Er is geen nabehandeling nodig bij deze behandeling. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.