WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Eyebrows

MICROPIGMENTATIE/ PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN

 

SEMI PERMANENTE MAKE UP VOOR WENKBRAUWEN
Wenkbrauwen, oogleden en wimpers zijn de juwelen voor het gezicht. Micropigmentatie volgens de nieuwste technieken zoals Microblade of High Definition Powderbrows versterkt de natuurlijke schoonheid en expressie van het gezicht. Met wenkbrauwen die permanent zijn, hoef jij je ’s ochtends nooit meer bezig te houden met het bijwerken van je wenkbrauwen, want ze zitten altijd perfect in model.

Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van semi permanente wenkbrauwen wil ik meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Het doel is om jouw gezicht een open blik te geven, waarbij vorm en kleur samen wordt bepaald. Met mijn opleiding, ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. 

 

VOOR WIE ZIJN SEMI PERMANENTE WENKBRAUWEN GESCHIKT?
Semi permanente make-up wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die:

 1. Zichzelf tijd en moeite willen besparen om dagelijks wenkbrauwen bij te tekenen.
 2. Allergisch zijn voor gewone oog make-up.
 3. Smalle/ geen wenkbrauwen hebben.
 4. Op zoek zijn naar dat extraatje om de wenkbrauwen nog mooier en voller te maken.
 5. Haarverlies hebben om diverse redenen.

 

MICROBLADE
Microblade is een techniek waarbij er ultrafijne lijntjes, de zogenaamde hairstrokes, worden geplaatst op de huid. Door de lijntjes te vullen met pigment wordt er een optisch “haartje” gecreerd tussen de bestaande wenkbrauwharen of op de huid. Met deze techniek ontstaat er een wenkbrauw die er zo natuurlijk mogelijk, gedefineerd uitziet.

 • De behandeling duurt maximaal 2,5 uur inclusief intake en voorbereiding.
 • De prijs voor de microblade behandeling is € 325.  Dit is inclusief de 1e nabehandeling na 6 weken.
 • Voor deel behandelingen gelden andere prijzen.

 

POWDER BROWS
Powder Brows is een techniek waarbij met een apparaat een poederachtige schaduw wordt aangebracht  op de huid tussen de bestaande wenkbrauwharen. Door deze techniek zien de wenkbrauwen er voller uit, alsof ze met een zacht potlood of wenkbrauw poeder zijn opgevuld. Deze behandeling wordt vaak toegepast als de wens voor een extra gedefinieerde wenkbrauw aanwezig is.

 • De behandeling duurt maximaal 2,5 uur inclusief intake en voorbereiding.
 • De prijs voor de Powder Brows behandeling is € 375. Dit is inclusief de 1e nabehandeling na 6 weken.
 • Voor deel behandelingen gelden andere prijzen.

 

MICROBLADE & POWDER BROWS COMBI
De Microblade en Powder Brow techniek kan gecombineerd worden voor het creeren van een intense maar toch een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw.

 • De behandeling duurt maximaal 2,5 uur inclusief intake en voorbereiding.
 • De prijs voor de Powder Brows behandeling is € 425. Dit is inclusief de 1e  nabehandeling na 6 weken.
 • Voor deel behandelingen gelden andere prijzen.

 

DE BEHANDELVORM VOOR UW PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN
De behandelingen bestaan uit 2 sessies met een tussentijd van 6 weken. Door de pigmentlagen langzaam op te bouwen met meerdere sessies wordt het optimale resultaat verkregen. Tijdens de sessies wordt het pigment in lagen aangebracht. Deze techniek zorgt voor een langdurig en mooi strak resultaat, waar u langer plezier van heeft. Doordat de behandeling in meerdere sessies wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst en in overleg-  subtiele wijzigingen worden aangebracht.

Pigmentverlies is een natuurlijk proces in onze huid en kan beinvloed worden door factoren zoals UV (zon) en veroudering. Een touch up na 1-1,5 jaar wordt geadviseerd om het pigment mooi en fris te houden en de oneffenheden bij te werken.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.