WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Brows

Brows

Mooie natuurlijke wenkbrauwen, dat willen we allemaal! 

Bij Beauty by Iresh ben jij verzekerd van een op maat gemaakte service. Onze brow experts richten zich op het repareren van overgeplukte, over-waxed en niet-gestileerde wenkbrauwen, om jouw wenkbrauwen om te toveren tot een look die het beste bij jou past.

In tegenstelling tot veel wenkbrauw behandelingen, zijn de specialisten bij Beauty by Iresh zich ervan bewust dat elke behandeling uniek is en met uiterste precisie moet worden uitgevoerd. De selectie bestaat uit verschillende behandelingen, zodat er een passende behandeling is voor elk wenkbrauw type. 

Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren wat betreft vorm, kleur en dikte. Het advies en de behandeling is volledig op maat voor jou samengesteld.

Ontdek de kunst van perfecte wenkbrauwen en boek de Brow treatment die bij jou past.

Kies jouw behandeling uit onze selectie: zoek je een mooie verf en styleren behandeling of een complete make over met henna brows, volume wil creeëren met bow lamination of een wat meer permanentere oplossing zoals microblade of powderbrows (semi permanente make-up)?

Laat je adviseren over de mogelijkheden waarbij jouw gezicht het mooist uitkomt en de wenkbrauwen het optimaal gedefinieerd kunnen worden. 

Twijfel je over welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons voor een advies van onze wenkbrauw specialisten. 

 

Wil je iemand verrassen met een fijne behandeling, maar weet je niet welke? Koop dan een cadeaubon en laat hem of haar zelf een mooie behandeling uitzoeken. Wij staan klaar om daarbij te helpen!

 

Boek nu! Koop hier uw kadobon!