WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Lashes

Lashes

copyright Beauty by Iresh Brows

Wie hier al komt, weet het als geen ander. Bij Beauty by Iresh ben je verzekerd van een behandeling met exclusieve kwaliteit en service.

Beauty by Iresh is een opgericht in 2012 door topstyliste Iresh Soekhoe en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige salon met meerdere behandelingen en een academy voor stylisten.

Iresh is een top beautystyliste en heeft door verschillende opleidingen en internationale trainingen te volgen het hoogste niveau bereikt. Bij Iresh ben je verzekerd van een kwalitatieve behandeling op hoogwaardig niveau waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Zij haalt het beste uit elke behandeling naar boven door haar unieke benadering en inzicht in gezichtsvormen en structuren.

Alle medewerkers zijn door Iresh opgeleid, waardoor je altijd verzekerd bent van de professionele zorgvuldigheid, kwaliteit en service bij Beauty by Iresh. Het aantal klanten blijft in hoog tempo groeien, naast de vaste klanten die al vanaf het allereerste begin klant zijn geworden.

Wil je iemand verrassen met een fijne behandeling, maar weet je niet welke? Koop dan een cadeaubon en laat hem of haar zelf een mooie behandeling uitzoeken. Wij staan klaar om daarbij te helpen!

 

Boek nu! Koop hier uw kadobon!