WHEN BEAUTY BECOMES ART

Winkelwagen 0
€ 0,00

Massages

TREAT YOURSELF AND GET A MASSAGE!

Bij Beauty by Iresh kunt u ook terecht voor een heerlijke massage. Voor een stukje ontspanning of het aanpakken van probleemgebieden. Denk hierbij aan nek, schouder of rugmassages.

Onze masseuse is gespecialiseerd in diverse massagetechnieken en kan een samen met u een behandelplan maken om de probleemgebieden effectief aan te pakken.

Een goede massage is een weldaad voor uw lichaam en geest en zorgt voor een betere stemming.

 

ONZE MASSAGES

Bij Beauty by Iresh worden de massages gegeven volgens traditionele massagetechnieken. Bij massages wordt vaak gewerkt op de blaas- en nier meridiaan. Daarom is belangrijk om na elke massage voldoende te drinken zodat de blaas en nieren de los gekomen afvalstoffen goed kunnen afvoeren.

Je ontvangt na de massage een glas water en een heerlijke kop kruidenthee om rustig bij te komen van de massage.

 

WAT IS MASSAGE?

Massagetherapie biedt pijnverlichting van pijnlijke, overbelaste en gescheurde spieren. De technieken verbeteren de bloedtoevoer naar de gebieden, zodat de gezondheid bevordert en de opbouw van melkzuur in de spieren verdwijnt.

De technieken helpen ook om in een rustige en ontspannen sfeer te komen. Massages zijn een geweldige manier om je psychologisch te verjongen en te ontstressen.

Regelmatige massagesessies versterken de immuniteit en voorkomen verzuring en vastgelopen spieren. Het stimuleren van de bloedstroom en de bloedcirculatie naar verschillende drukpunten in het lichaam zal genezing bevorderen en het herstel bespoedigen.

Revitaliseer jouw lichaam door één of twee keer per maand een massage van 30-60 minuten te nemen. Kijk bij onze prijslijst voor abonnement opties. 

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina